ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αλλαγή σκηνικού στον καιρό -Έρχονται μπόρες την Πέμπτη, προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου

Πού και τι ώρα αναμένονται βροχές

Αλλαγή σκηνικού στον καιρό -Έρχονται μπόρες την Πέμπτη, προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου

Αλλαγή σκηνικού του καιρού και καλοκαιρινές καταιγίδες προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου για την Πέμπτη 11 Αυγούστου.

Ο γνωστός μετεωρολόγος, σε ανάρτησή του, δημοσίευσε χάρτη περιοχών «με την μεγαλύτερη πιθανότητα από ένα πέρασμα μπόρας ή καταιγίδας ακόμα και ισχυρής, την Πέμπτη 11/8 (κυρίως από αργά το μεσημέρι μέχρι το βράδυ)», όπως σημειώνει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό:

«Περιοχές με την μεγαλύτερη πιθανότητα από ένα πέρασμα μπόρας ή καταιγίδας ακόμα και ισχυρής, την Πέμπτη 11/8 (κυρίως από αργά το μεσημέρι μέχρι το βράδυ)!! .

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ!

Όσο πιο κοντά στις κιτρινοπορτακαλί αποχρώσεις βρίσκεται η περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα αυτές να εκδηλωθούν αλλά να είναι και ισχυρές, συνοδευόμενες από δυνατό άνεμο ή και απο χαλάζι!!

Για την εξέλιξη από πλευράς φαινομένων μέχρι και τον 15Αύγουστο, θα ανεβάσω νέους χάρτες την Πέμπτη 11/8 στη σελίδα μου εδώ

όπου η αληθινή μετεο-ενημέρωση δεν σταματά ποτέ

Για να μη χάνετε τον…καιρό σας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.