Φλόριντα: Ομάδα νεαρών «ιππεύει» καρχαρία 2,5 μέτρων (βίντεο)

Ο καρχαρίας φαίνεται να παλεύει να απελευθερωθεί και να χτυπιέται μέσα στο νερό

Φλόριντα: Ομάδα νεαρών «ιππεύει» καρχαρία 2,5 μέτρων (βίντεο)

Βίντεο από παραλία της Φλόριντα, δείχνει ομάδα ανδρών να «ιππεύει» θαρραλέα έναν καρχαρία μήκους 2,5 μέτρων, αφού τον έβγαλαν από το νερό, ενώ οι θεατές τους επευφημούσαν.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από την Tammy Scott σε μια ομάδα στο Facebook με την ονομασία «I Love Panama City Beach» την Κυριακή, δείχνει μια ομάδα επτά ανδρών να εργάζονται από κοινού για να τραβήξουν τον καρχαρία και να τον κρατήσουν κάτω, προτού ένας άνδρας αρχίσει να καβαλάει τον μεγάλο καρχαρία σαν καουμπόι.

Ο καρχαρίας φαίνεται να παλεύει να απελευθερωθεί και να χτυπιέται μέσα στο νερό, ενώ το κοινό γελάει στο βάθος.

Ένας άλλος χρήστης του Facebook δήλωσε: «Ηλίθιοι ηλίθιοι κρίμα που δεν έκανε μια καλή μεγάλη βόλτα στον ωκεανό και μετατράπηκε σε δείπνο. και περισσότεροι ηλίθιοι που στέκονται γύρω και γελάνε. Αφήστε τη φύση ήσυχη άνθρωποι!!!»

Άλλοι υποστήριξαν ότι η σκηνή ήταν ένα συνηθισμένο φαινόμενο κατά μήκος της παραλίας της Φλόριντα και δεν αποτελούσε λόγο ανησυχίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι σαφές αν οι άνδρες ψάρευαν και έπιασαν τον καρχαρία επίτηδες ή αν προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον καρχαρία ξεκολλώντας τον και αφήνοντάς τον ελεύθερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.