ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Φωτιά στο Δίστομο Βοιωτίας: Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις – Δείτε βίντεο

Καίγεται μεγάλη δασική έκταση

Φωτιά στο Δίστομο Βοιωτίας: Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις – Δείτε βίντεο

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική, καθώς φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βοιωτία.  

Συγκεκριμένα, φωτιά έχει ξεσπάσει στο Δίστομο Βοιωτίας, ενώ καίγεται δασική έκταση. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ειδικότερα, για κατάσβεση επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Συγκεκριμένα, δρουν 2 PZL και 2 Τράκτορες από το Τατόι, καθώς επίσης και ένα Erickson από την Τανάγρα.

Πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει επίσης στο Λουκέτο Αργολίδας, στους Σοφάδες Θεσσαλίας και στον ΧΥΤΑ Μύρου Ηλείας.

Λόγω του βαθμού επικινδυνότητας για πυρκαγιά σήμερα βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα επίγειες και εναέριες περιπολίες. Υπενθυμίζεται ότι τα πάρκα, άλση στις περιοχές υψηλής επικινδυνότητας είναι κλειστά για τους πολίτες σήμερα.

Σε επικοινωνία του newsit.gr με τον Δήμαρχο Διστόμου, Γιάννη Σταθά τόνισε πως το μέτωπο είναι μεγάλο, ενώ τα αεροπλάνα δεν μπορούν να πετάξουν λόγω των ανέμων και δρουν μόνο τα ελικόπτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.