Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού αύριο – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές

Στα ίδια επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία

Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού αύριο – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές

Φθινοπωρινό αναμένεται να είναι και αύριο Κυριακή 14 Αυγούστου το σκηνικό του καιρού παρόλο που βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού.

Ειδικότερα, προβλέπονται αρχικά βροχές και τοπικές καταιγίδες σε Βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη, Βόρειο Αιγαίο και τις θερμές ώρες της ημέρας στα υπόλοιπα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, καθώς επίσης βαθμιαία στην Εύβοια, στις Σποράδες, στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στα ορεινά της Κρήτης.

Τα φαινόμενα κατά τόπους ενδέχεται να είναι ισχυρά, ενώ υπάρχει πιθανότητα χαλαζοπτώσεων σε Θεσσαλία, Μακεδονία και στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου.

Στα ίδια επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 26 βαθμούς), 20 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 21 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 15 έως τους 27 βαθμούς), 20 έως 32 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 22 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 25 έως 30 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 Μποφόρ και τις βραδινές ώρες στο Βορειοδυτικό Αιγαίο μέτριοι 5 Μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 Μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και ορεινά τμήματα αναμένονται στην Αττική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και στα παραθαλάσσια τμήματα η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στον Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 Μποφόρ.

Τοπικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 Μποφόρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.