ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ε.Λέκκας για σεισμό στην Αθήνα: «Το επίκεντρο ήταν στο ΟΑΚΑ»

Ε.Λέκκας για σεισμό στην Αθήνα: «Το επίκεντρο ήταν στο ΟΑΚΑ»

«Ταρακουνήθηκε» το λεκανοπέδιο Αττικής το απόγευμα της Δευτέρας καθώς σημειώθηκε σεισμός 3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Αθήνα και συγκεκριμένα σε περιοχές όπως το Νέο Ηράκλειο, οι Αχαρνές και η Νέα Φιλαδέλφεια καθώς, σύμφωνα με τον χάρτη του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται στο Μαρούσι, μέσα σε βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Στις πρώτες τους δηλώσεις, οι σεισμολόγοι εμφανίστηκαν καθησυχαστικοί. Ο καθηγητής Ευθύμης Λέκκας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και είπε:

«Το επίκεντρο ήταν στο ΟΑΚΑ μέχρι το δαχτυλίδι ουσιαστικά. Ήταν ένας σεισμός της τάξεως των 3 βαθμών, ήταν μικρός σεισμός, και με μικρή διάρκεια. Προσπαθούμε να δούμε πoιο ρήγμα τον προκάλεσε. Η περιοχή έχει καλυφθεί από τον οικιστικό ιστό, συνεπώς η παρατήρηση στην επιφάνεια του εδάφους είναι πολύ δύσκολη» και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η εστία του σεισμού ήταν στα 5χλμ.. Πρέπει να το ελέγξουμε αυτό το ρήγμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.