ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ηγουμενίτσα: Νεκρά λόγω του ψύχους περίπου 370.000 ψάρια 12 ειδών στη λιμνοθάλασσα Δρεπάνου (βίντεο)

Η θερμοκρασία των νερών έφτασε στους 0 βαθμούς κελσίου

Ηγουμενίτσα: Νεκρά λόγω του ψύχους περίπου 370.000 ψάρια 12 ειδών στη λιμνοθάλασσα Δρεπάνου (βίντεο)

Η κακοκαιρία «Ελπίς», προκάλεσε πολλά προβλήματα στη χώρα, καθώς κατά τη διάρκειά της υπολογίζεται πως περίπου 370.000 ψάρια 12 ειδών πέθαναν από το ψύχος σε ιχθυοτροφείο στη Λιμνοθάλασσα Δρεπάνου, στη Θεσπρωτία.

Τα ψάρια πέθαναν μαζικά στη λιμνοθάλασσα του Δρεπάνου στην Ηγουμενίτσα, όταν γύρω στις 6 το πρωί της Τρίτης η θερμοκρασία των νερών έφτασε στους 0 βαθμούς κελσίου.

Η μοναδική ιχθυοκαλλιέργεια του αλιευτικού συνεταιρισμού που βρίσκεται εκεί διατηρούσε περίπου 370.000 ψάρια, τα περισσότερα των οποίων κείτονται νεκρά στις όχθες της λιμνοθάλασσας.

Άγνωστος είναι ο αριθμός των ψαριών που έχουν στην ουσία παγώσει μέχρι θανάτου, εκτός της ιχθυοκαλλιέργειας, μέσα στη λίμνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.