ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Γιγαντιαίο χταπόδι καταπίνει δύτη – Το βίντεο που έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral σε όλο τον κόσμο (βίντεο)

Γιγαντιαίο χταπόδι καταπίνει δύτη – Το βίντεο που έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral σε όλο τον κόσμο (βίντεο)

Ένα απίστευτο video κατέγραψε ο δύτης Dennis Chow στο Dillon Rock, κοντά στη νήσο Βανκούβερ, που έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral σε όλο τον κόσμο.

Ενώ εξερευνούσαν τον βυθό κατά την διάρκεια μιας κατάδυσης ο Dennis, η Shaz και ο Wes παρατήρησαν έναν γιγάντιο χταπόδι να κρύβεται ανάμεσα στους βράχους.

Αν και το συγκεκριμένο είδος μπορεί να φτάσει τα 5 μέτρα μήκος και τα 50 κιλά η Shaz αποφάσισε να το προσεγγίσει από κοντά καθώς παρότι είναι σαρκοβόρο δεν συμπεριλαμβάνει ανθρώπους στο διαιτολόγιο του.

Όμως όταν πλησίασε το χταπόδι άρχισε να εκτείνει τα πλοκάμια του και σιγά σιγά να καταπίνει την Shaz η οποία προστάτευε την μάσκα της και την παροχή οξυγόνου ενώ κατάφερε να διατηρήσει και την ψυχραιμία της.

Σε αυτό το σημείο επενέβη ο Wes που άρχισε να ξεκολλάει προσεκτικά το χταπόδι από την σύζυγό του ώστε και αυτή να ελευθερωθεί και να μη προξενήσουν κάποιο τραύμα σε αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το απίστευτο video:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.