ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κρήτη: Ξεβράστηκε νεκρό δελφίνι με τεράστια δαγκωματιά πίσω από το κεφάλι του (βίντεο)

Κρήτη: Ξεβράστηκε νεκρό δελφίνι με τεράστια δαγκωματιά πίσω από το κεφάλι του (βίντεο)

Ένα δελφίνι που είχε υποστεί επίθεση από μεγαλύτερο σαρκοβόρο ψάρι (βάσει του μήκους της δαγκωματιάς που φέρει πίσω από το κεφάλι του, προφανώς δέχθηκε την επίθεση μεγάλου καρχαρία) ξέβρασε η θάλασσα στην ακτή παράλληλα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, σε παραλία ανάμεσα στη Γεωργιούπολη και το Ρέθυμνο.

Σε όλο του το σώμα φέρει μεγάλες δαγκωματιές.

Στην περιοχή έχουν κάνει την εμφάνισή τους λευκοί καρχαρίες και έχουν μάλιστα αλιευθεί μικροί καρχαρίες του ενός μέτρου.

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε την βιαιότητα της επίθεσης και το μέγεθος των σαγονιών που απέσπασαν το τμήμα του σώματός του πίσω από το κεφάλι του:

Ο λευκός καρχαρίας είναι ένας από τα είδη καρχαρία που βρίσκονται στα ελληνικά ύδατα εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Στα νερά μας διαβιούν 47 είδη καρχαρία, συμπεριλαμβανομένου του γνωστότερου, του Μεγάλου Λευκού.

Ο λευκός καρχαρίας (επιστημονική ονομασία Carcharodon carcharias) είναι ένας εξαιρετικά μεγάλος καρχαρίας που βρίσκεται στα παράκτια νερά κοντά στην επιφάνεια σε όλους τους σημαντικούς ωκεανούς. Φθάνει σε μήκος μεγαλύτερο των 6 μέτρων και ζυγίζει μέχρι και πάνω από 2 τόνους. Είναι το μόνο είδος του γένους του Carcharodon που υπάρχει ακόμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.