ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το έστρωσε χαλάζι στην Κοζάνη – Η κακοκαιρία σάρωσε τα πάντα (φωτο)

Το έστρωσε χαλάζι στην Κοζάνη – Η κακοκαιρία σάρωσε τα πάντα (φωτο)

Καταιγίδα και έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε στην πόλη της Κοζάνης.

Ο προϊστάμενος του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Πρόδρομος Ασλανίδης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τα φαινόμενα επικεντρώθηκαν στο νότιο τμήμα της πόλης της Κοζάνης.

Φωτογραφίες: Το έστρωσε χαλάζι στην Κοζάνη

Λόγω των φερτών υλικών που παρασύρθηκαν και έφραξαν τα φρεάτια δημιουργήθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα σε λίγα τμήματα του δημοτικού οδικού δικτύου.

Πρόσθεσε, δε, ότι μηχανήματα του δήμου Κοζάνης επιστρατεύτηκαν για να απομακρύνουν το χαλάζι. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει σε μια περίπτωση για άντληση υδάτων.

Στο μεταξύ, έντονα κατά τόπους καιρικά φαινόμενα σημειώθηκαν και στην Κεντρική Μακεδονία, όπου η Πυροσβεστική δέχτηκε 13 κλήσεις για άντληση υδάτων και χρειάστηκε να επέμβει σε δύο από αυτές, στον δήμο Εμμανουήλ Παππά Σερρών και στον δήμο Παιονίας Κιλκίς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.