ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τεράστιος πύθωνας πηδάει από ύψος 6 μέτρων στο νερό για να πιάσει ένα ψάρι (βίντεο)

Τεράστιος πύθωνας πηδάει από ύψος 6 μέτρων στο νερό για να πιάσει ένα ψάρι (βίντεο)

Στο παρακάτω viral βίντεο, θα παρακολουθήσετε τη συγκλονιστική στιγμή όπου ένας τεράστιος πύθωνας που πηδάει στο νερό από μια ταράτσα με ύψος τουλάχιστον 6 μέτρων, ενώ κυνηγούσε να πιάσει το δείπνο του στην κεντρική Ταϊλάνδη.

Να σημειωθεί πως εθεάθη να σέρνεται κατά μήκος της σιδερένιας οροφής στο κτίριο, ενώ παρακολουθούσε έναν άντρα να ταΐζει τα ψαράκια, στην επαρχία Σαμού Πρακάν, στις 29 Μάη.

Καθώς τα ψάρια έβγαιναν στην επιφάνεια για να φάνε, το έξυπνο φίδι τα παρακολουθούσε από ψηλά.

Τότε ξαφνικά αποφάσισε να πηδήξει από την οροφή στο νερό για να πιάσει το γεύμα του με τα θαλασσινά.

Ο περαστικός Ρίο Νίντας στεκόταν στις όχθες του καναλιού δίπλα στον βουδιστικό ναό και τάιζε τα ψάρια όταν είδε το τεράστιο φίδι να βουτάει στο νερό.

“Ήμουν πολύ μπερδεμένος όσον αφορά στο τι έκανε το φίδι εκεί. Έμοιαζε λες κι έκανε ηλιοθεραπεία, αλλά μετά πήδηξε μέσα στο νερό. Τι πανέξυπνο ζώο” είπε ο Ρίο, για να προσθέσει ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ήταν έτοιμος να καλέσει τους φιδο-κυνηγούς όταν εντόπισε τον πύθωνα να κόβει βόλτες στην στέγη του σπιτιού.

Όμως γρήγορα το φίδι εξαφανίστηκε μέσα στο κανάλι κι έτσι το άφησαν στην ησυχία του.

“Ο άντρας στο σπίτι παρακολουθούσε το φίδι σε περίπτωση που θα τρύπωνε και θα προσπαθούσε να κρυφτεί σε κάποιο άλλο μέρος στο κτίριο. Αλλά μετά το άφησε στην ησυχία του, όταν το φίδι βούτηξε στο νερό” είπε ο περαστικός.

Μετά την εντυπωσιακή βουτιά, ο πύθωνας εξαφανίστηκε στα βάθη των λασπωμένων νερών, αναζητώντας το επόμενο θήραμά του.

Το βίντεο με τον πύθωνα-βουτηχτή ανέβηκε στα social media και γρήγορα έγινε viral, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για την εξυπνάδα και τις κυνηγετικές ικανότητες του επικίνδυνου ερπετού.

Άλλοι πάλι εξέφρασαν την έκπληξη και τον φόβο τους που δεν είναι σίγουρο ότι θα γλιτώσουν από ένα τέτοιο επικίνδυνο φίδι ούτε και μέσα στο νερό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.