Σημειώστε μια ημερομηνία: Μάρτιος 2027...

Αργεντινή: Ισχυρός σεισμός 6,8 Ρίχτερ στο βόρειο τμήμα της χώρας (φωτό)

Για την ώρα δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή σημαντικές υλικές ζημιές

Αργεντινή: Ισχυρός σεισμός 6,8 Ρίχτερ στο βόρειο τμήμα της χώρας (φωτό)

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,8 βαθμών σημειώθηκε πριν από λίγο στη βόρεια Αργεντινή, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (ESMC).

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 37 χιλιόμετρα νότιοδυτικά της Κάμπο Γκάλο στην επαρχία Σαντιάγκο ντελ Εστερό και το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 586 χιλιόμετρα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή σημαντικές υλικές ζημιές.

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.