ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο σεισμός στην Αταλάντη έφερε μεγάλη κατολίσθηση σε βουνό στην Τραγάνα (βίντεο)

Κάτοικοι κατέβηκαν στην παραλία υπό το φόβο ενός ισχυρού μετασεισμού

Ο σεισμός στην Αταλάντη έφερε μεγάλη κατολίσθηση σε βουνό στην Τραγάνα (βίντεο)

Oλόκληρη τη Λοκρίδα και κατ’ επέκταση τη Φθιώτιδα και τους γύρω νομούς επηρέασε ο σεισμός των 4,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε ανάμεσα σε Έξαρχο και Αταλάντη το μεσημέρι της Πέμπτης.

Όπως αναφέρει το lamianow, ο πρόεδρος του τοπικού ποδοσφαιρικού συλλόγου Αγρότη Τραγάνας, Παντελής Καμος, είχε πάει στο γήπεδο για εργασίες και κατά τη διάρκεια του σεισμού  σημειώθηκε κατολίσθηση αφού έφυγαν κομμάτια βράχου από την πλαγιά του βουνού.

Κάτοικοι κατέβηκαν, δε, στην παραλία υπό το φόβο ενός ισχυρού μετασεισμού.

«Εγώ κοιμόμουν και πετάχτηκα από ένα δυνατό κρότο, άκουσα ένα μπαμ. Ακούστηκε ένα βουητό 4-5 δευτερόλεπτα και μετά ήταν το ξαφνικό αυτό που ζήσαμε. Φωνές από τους γείτονες οι οποίοι βγήκαν από τα σπίτια τους και μιλούσαν για τον σεισμό. Δεν έχω ακούσει κάτι για ζημιές. Απλά ο κόσμος πανικοβλήθηκε και βγήκε στο δρόμο. Για αυτό ήρθαμε στην παραλία στην Σκάλα Αταλάντης γιατί φοβηθήκαμε για το ρήγμα της Αταλάντης», δηλώνει κάτοικος της περιοχής ενώ η γυναίκα του συμπληρώνει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εκείνη την στιγμή ναι υπήρξε πανικός. Έτρεξα να πάρω το παιδί για να βγούμε έξω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.