ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πειραιάς: Παύση εργασιών τη νύχτα και αύριο το πρωί για τους εργαζόμενους στο ΣΕΠ λόγω της κακοκαιρίας

θα πληρωθούν κανονικά τη βάρδια τους

Πειραιάς: Παύση εργασιών τη νύχτα και αύριο το πρωί για τους εργαζόμενους στο ΣΕΠ λόγω της κακοκαιρίας

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο λιμάνι του Πειραιά η DPort και οι συνεργαζόμενες εταιρείες, ανακοίνωσαν ότι η αποψινή νυχτερινή βάρδια και η αυριανή πρωινή των εργαζομένων στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, δεν θα πραγματοποιηθούν.

“Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και θα σας κρατήσουμε ενήμερους με νέο μήνυμα αύριο το πρωί” τονίζει η εταιρεία, επισημαίνοντας ότι “όσοι εργαζόμενοι ήταν στο πρόγραμμα για εργασία σήμερα το βράδυ και αύριο θα πληρωθούν κανονικά τη βάρδια τους.”

Η DPort προσθέτει εξάλλου ότι “από σήμερα το πρωί έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες με σκοπό την διευκόλυνση όσων εργαζομένων αντιμετώπιζαν προβλήματα μετακίνησης”, ενώ προσθέτει ότι “οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο σύνολό τους, περιόρισαν τις εργασίες στις απολύτως απαραίτητες, με σκοπό να μην υπάρξουν προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα και αντιμετωπίσει η αγορά ελλείψεις σε βασικά αγαθά.”

Παράλληλα αναφέρει ότι “το ιατρείο εργασίας ενημέρωσε τις εταιρείες για τους εργαζόμενους οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, με σκοπό να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία τους καταβάλλοντας τα ημερομίσθιά τους για το διάστημα αυτό.”

Η DPort υπογραμμίζει, τέλος, ότι για όλες τις παραπάνω ενέργειες, πρωτοβουλίες και το σχέδιο όλων των δράσεων είχαν ενημερωθεί από νωρίς οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων των εργαζομένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.