Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Σεισμική δόνηση 3,1 Ρίχτερ στο Ηράκλειο 

Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα ανατολικά – βορειοανατολικά του Πύργου Ηρακλείου

Σεισμική δόνηση 3,1 Ρίχτερ στο Ηράκλειο 

Σεισμός δόνηση μεγέθους 3,1 Ρίχτερ καταγράφηκε σήμερα (23/7) το μεσημέρι στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα ανατολικά – βορειοανατολικά του Πύργου Ηρακλείου, ενώ, το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.