ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τριχεχίδες: Τα τρομακτικά πλάσματα του βυθού που αναζητούν μόνο… χάδια (φωτο)

Στην πραγματικότητα είναι ιδιαίτερα φιλικά πλάσματα

Τριχεχίδες: Τα τρομακτικά πλάσματα του βυθού που αναζητούν μόνο… χάδια (φωτο)

Οποιοσδήποτε εάν συναντούσε ένα από αυτά τα τεράστια θαλάσσια θηλαστικά το πιο σίγουρο είναι να νιώσει ένα αίσθημα πανικού.

Ωστόσο, αυτά τα ολοστρόγγυλα πλάσματα δεν ζητούν τίποτα περισσότερο από το τα χαϊδέψει κάποιος στην κοιλιά τους, καθώς αυτά κολυμπούν στα θερμά νερά κοντά στο Crystal River, της Καλιφόρνιας.

Αρκετές πηγές γλυκού νερού προσελκύουν τις τριχεχίδες, των οποίων ο συνήθης βιότοπος είναι ο ωκεανός, που όμως κατά την χειμερινή περίοδο, η θερμοκρασία πέφτει αρκετά χαμηλά. Perierga.gr - Τριχεχίδες, μη σας ξεγελά η όψη τους

Ο φωτογράφος υποβρύχιων λήψεων, Alex Mustard, ταξίδεψε μέχρι τα δυτικά παράλια της Φλόριντα για να τραβήξει μερικά καρέ από αυτά τα πλάσματα, καθώς αυτά προσπαθούν βρουν λίγη ζεστασιά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η φωτογράφιση των θηλαστικών ήταν μία αρκετά εύκολη υπόθεση, εξαιτίας της χαλαρής φύσης τους. Εάν δεν γίνεις ενοχλητικός σε αφήνουν να τις προσεγγίσεις και ακόμα και να τις χαϊδέψεις.

Απολαύστε τα ειρηνικά και παιχνιδιάρικα πλάσματα. Perierga.gr - Τριχεχίδες, μη σας ξεγελά η όψη τους Perierga.gr - Τριχεχίδες, μη σας ξεγελά η όψη τους

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Perierga.gr - Τριχεχίδες, μη σας ξεγελά η όψη τους
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.