ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Χανιά: Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από λαγοκέφαλο μέσα στη θάλασσα στο Μαράθι

Πώς απέφυγε τα χειρότερα από το δάγκωμα του τοξικού ψαριού

Χανιά: Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από λαγοκέφαλο μέσα στη θάλασσα στο Μαράθι

Μια γυναίκα στα Χανιά η οποία ενώ έκανε μπάνιο στο Μαράθι ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, δέχθηκε επίθεση από λαγοκέφαλο.

Όπως υποστηρίζει η ίδια στο zarpanews.gr, κολυμπούσε αρκετά βαθιά, όταν ένιωσε ένα δάγκωμα στην περιοχή του γλουτού, πάνω από το μαγιό. Εκείνη τη στιγμή, είδε ότι την είχε δαγκώσει ένα μεγάλο ψάρι το οποίο αναγνώρισε και κατάλαβε πως πρόκειται για λαγοκέφαλο, αφού είδε τα δόντια του.

Όπως τονίζει, από το δάγκωμα έχει δημιουργηθεί στο σημείο μια μεγάλη μελανιά, χωρίς όμως η ίδια να αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα λόγω της τοξικότητας του ψαριού.

Η Χανιώτισσα ενημέρωσε επιχειρηματίες στην περιοχή, προκειμένου να προειδοποιούν τους πολίτες, ώστε να είναι περισσότερο προσεκτικοί όταν κολυμπούν για να αποφευχθούν στο μέλλον αντίστοιχα περιστατικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ επικοινώνησε και με γνωστό της που είναι ψαράς, ο οποίος την ενημέρωσε πως, το γεγονός ότι το δάγκωμα ήταν πάνω από το μαγιό, αποδείχθηκε σωτήριο για την ίδια, αφού δεν της δημιούργησε μεγαλύτερο πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.