ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Πως θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες (γράφημα)

Ποιες περιοχές θα πλήξει περισσότερο και τι πρέπει να περιμένουμε

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Πως θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες (γράφημα)

Από τα βόρεια της χώρας, όπου σημειώνονται χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινά τμήματα της Θράκης, ξεκίνησε η πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr για την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Ο αθροιστικός υετός 3ώρου σε μορφή βροχής με πράσινες και μπλε αποχρώσεις και σε μορφή χιονιού με μωβ αποχρώσεις μεταξύ 23:00 της Παρασκευής 21/01 και 02:00 του Σαββάτου 22/01

Καθώς το ψυχρό μέτωπο θα κινείται νότια, αναμένονται τοπικές βροχοπτώσεις στα πεδινά και ημιορεινά τμήματα και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, κυρίως της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας χώρας, ενώ τοπικές βροχές και πιθανές καταιγίδες αναμένονται στις Κυκλάδες, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη.

Ο αθροιστικός υετός 3ώρου σε μορφή βροχής με πράσινες και μπλε αποχρώσεις και σε μορφή χιονιού με μωβ αποχρώσεις μεταξύ 02:00 και 05:00 του Σαββάτου 22/01

Παράλληλα με την πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο τις επόμενες ώρες, οι χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται και σε χαμηλότερα υψόμετρα και έτσι τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου χιονοπτώσεις αναμένονται και σε πεδινά τμήματα της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας και τα βορειότερα τμήματα της Ανατολικής Στερεάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Meteo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.