ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Καιρός: Κίνδυνος για πλημμύρες τις επόμενες μέρες

Αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις

Καιρός: Κίνδυνος για πλημμύρες τις επόμενες μέρες

Δεν τελειώνουν τα προβλήματα μετά την κακοκαιρία Ελπίδα, καθώς όπως ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος στο Mega αναμένουμε βροχές που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε πλημμύρες.

Συγκεκριμένα, έρχεται κακοκαιρία βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας, αλλά το πρωί του Σαββάτου η κακοκαιρία θα επηρεάσει αρχικά τα βόρεια με βροχές ασθενούς και μέτριας έντασης.

Εκτός από τις βροχές από το πρωί του Σαββάτου, στα κεντρικά και νότια τμήματα αλλά και την Αττική. Εκτός από την Αττική, θα σημειωθούν βροχές κατά περιόδους, και χιονοπτώσεις στις ορεινές περιοχές άνω τον 700 μέτρων.

Πλημμυρικά φαινόμενα

Επιπλέον, θα λιώσουν όλα τα χιόνια των προηγούμενων ημερών πράγμα το οποίο ενδεχομένως να δημιουργήσει πλημμυρικά φαινόμενα.

Τα χιόνια αρκετά πυκνά σε όλο τον ορεινό ηπειρωτικό κορμό και σε χαμηλά υψόμετρα. Η θερμοκρασία θα είναι μέγιστη 8 βαθμούς στην Αττική, και θα παραμείνει χαμηλή και στις υπόλοιπες περιοχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις νότιες νησιωτικές περιοχές φαίνεται ότι θα έχουμε πέρασμα ισχυρών καταιγίδων, και οι άνεμοι δεν θα είναι σφοδροί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.