ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προειδοποίηση για έντονα φαινόμενα – Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες (φώτο)

Προειδοποίηση για έντονα φαινόμενα – Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες (φώτο)

Άστατος καιρός θα επικρατήσει από σήμερα έως την Τετάρτη σε αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, σε ορεινά κυρίως τμήματα της Στερεάς και της Πελοποννήσου, στο Βόρειο Ιόνιο και πιθανώς στο Βόρειο Αιγαίο.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, κυρίως στην Ήπειρο και στη Βόρεια Ελλάδα, και σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση.

Σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, την Τρίτη και την Τετάρτη η αστάθεια αναμένεται να ενταθεί και να επεκταθεί σε περισσότερες περιοχές της χώρας, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες ενδεχομένως θα επηρεάσουν και τον νομό Αττικής.

Στο χάρτη που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης έως σήμερα, Δευτέρα, το βράδυ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.