ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Η πρόγνωση για τον καιρό των Χριστουγέννων

Η ανάρτηση του μετεωρολόγου Γ.Τσατραφύλλια

Η πρόγνωση για τον καιρό των Χριστουγέννων

Ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας, σε ανάρτηση του στο facebook, παρουσίασε τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για τον καιρό της ερχόμενης εβδομάδας και των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια, ο καιρός τα Χριστούγεννα αναμένεται να είναι καλός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 15-17 βαθμούς Κελσίου, ενώ είναι πιθανό να σημειωθούν λίγες βροχές.

«Μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη των γιορτών των Χριστουγέννων και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι ήπιος και στη στεριά και στη Θάλασσα.

Πάντως μέχρι το τέλος του έτους κάποια μοντέλα φλερτάρουν με νέα ψυχρή εισβολή!», αναφέρει και παραθέτει τα προγνωστικά στοιχεία για την ερχόμενη εβδομάδα:

«Δευτέρα 18-12-2023
Ηλιοφάνεια
Βοριάδες έως 6 μποφόρ
Παγετός στη βόρεια Ελλάδα\

Τρίτη 19-12-2023
Ηλιοφάνεια
Θερμοκρασία μέχρι 16 βαθμούς

Τετάρτη 20-12-2023
Λίγες βροχές σε Ιόνιο, Πελοπόννησο, Κρήτη, ανατολικό Αιγαίο
Νοτιάδες μέχρι 5 μποφόρ
Θερμοκρασία μέχρι 17 βαθμούς

Πέμπτη 21-12-2023
Βροχερός καιρός και καταιγίδες στο Αιγαίο
Βοριάδες μέχρι 5 μποφόρ
Μικρή πτώση θερμοκρασίας

Παρασκευή 22-12-2023
Ήπιος καιρός με νοτιάδες και λίγες βροχές στα δυτικά και το ανατολικό αιγαίο.

Σάββατο-Κυριακή 23,24,-12-2023
Θερμοκρασία μέχρι 16-17
Λίγες βροχές

Δευτέρα- Χριστούγεννα
Θερμοκρασία μέχρι 15-17
Λίγες βροχές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.