ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου – Έρχεται κατακόρυφη πτώση θερμοκρασίας

Έντονο το καιρικό ενδιαφέρον για το επόμενο δεκαήμερο

Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου – Έρχεται κατακόρυφη πτώση θερμοκρασίας

Από τα 30άρια και την αστάθεια των επόμενων ημερών, στην κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και την κακοκαιρία της επόμενης εβδομάδας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού έως την Τρίτη και δίνει την τάση για τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με την πρόγνωσή του, η πτώση της θερμοκρασίας θα αγγίξει και τους 10 βαθμούς σε σχέση με τα σημερινά επίπεδα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου στην ΕΡΤ σε περιοχές της νότιας και κεντρικής χώρας κατά τη διάρκεια της Παρασκευής θα αναπτυχθούν αρκετές συννεφιές οι οποίες θα δώσουν κάποιες μπόρες και καταιγίδες δυτικότερα της Πίνδου και στα ορεινά της δυτικής Πελοποννήσου μεταξύ μεσημεριανών και απογευματινών ωρών.

Στην Αττική η μέρα θα ξεκινήσει με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά γρήγορα θα υπάρξει συννεφιά κατά τόπους και κατά διαστήματα αυξημένη η οποία από αργά τη νύχτα θα αραιώσει.

Οι άνεμοι στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 15 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στις αρχές τις ημέρας με λίγες αραιές συννεφιές μετά το μεσημέρι στα ορεινά της περιφέρειας και στη νότια Χαλκιδική. Τις βραδινές ώρες υπάρχει το ενδεχόμενο για ένα πέρασμα από τοπικές μπόρες μικρής διάρκειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνεμοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 13 με 26 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.