ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καιρός: Τοπικές βροχές αύριο Σάββατο 28/1 στην Αττική – Πού θα έχει καταιγίδες μέσα στο Σαββατοκύριακο

Αναλυτικά η πρόγνωση για όλη την χώρα

Καιρός: Τοπικές βροχές αύριο Σάββατο 28/1 στην Αττική – Πού θα έχει καταιγίδες μέσα στο Σαββατοκύριακο

Διαβάστε πως θα είναι ο καιρός σε όλη την χώρα το Σάββατο (28/1).

Βελτιωμένος αναμένεται να είναι ο καιρός μέσα στο Σαββατοκύριακο, με την κακοκαιρία να βρίσκεται σε αποδρομή.

Τα φαινόμενα, όσον αφορά στις βροχοπτώσεις και τα χιόνια, στις περισσότερες περιοχές θα είναι εξασθενημένα.

Πλέον οι χειμωνιάτικες «πινελιές» του καιρού και στον υδράργυρο θα γίνονται ημέρα με την ημέρα όλο και περισσότερες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/1

Στις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη προβλέπονται νεφωσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια.
Λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/1

Στην ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, το νότιο Ιόνιο και το νότιο Αιγαίο νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στα βόρεια.

Λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα ορεινά και πιθανώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.