ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Αρναούτογλου: «Ανοιξιάτικος ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Άστατο το σκηνικό την επόμενη εβδομάδα»

Αναλυτικά η πρόγνωση

Σ.Αρναούτογλου: «Ανοιξιάτικος ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Άστατο το σκηνικό την επόμενη εβδομάδα»

Από το πρωί του Σαββάτου αναμένεται ηλιοφάνεια σε όλο το ανατολικό νησιωτικό χώρο της Ελλάδας και νεφώσεις θα υπάρχουν στα κεντρικά και δυτικά.

Φαινόμενα περιμένουμε στην κεντρική Μακεδονία και το Ιόνιο Πέλαγος σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς στα κεντρικά και νότια, τους 15 στα δυτικά και τους 17 στα ανατολικά.

Στην Αττική, ο καιρός θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια αλλά μετά θα υπάρχει αυξημένη συννεφιά που θα προκαλέσει τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη από το πρωί του Σαββάτου αναμένονται βροχοπτώσεις μέχρι το μεσημέρι ενώ μπόρες περιμένουμε σε Πέλλα, Ημαθία και Πιερία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς.

Διαφορετικό θα είναι το σκηνικό του καιρού την Κυριακή 10 Μαρτίου αφού δεν θα υπάρχουν βροχές παρά μόνο μια θολούρα στην ατμόσφαιρα.

Πιο έντονη θα είναι η βροχόπτωση τη Δευτέρα 11 Μαρτίου με τις συννεφιές να είναι επίσης πυκνές στη βορειοδυτική Ελλάδα. Συγκεκριμένα βροχές θα σημειωθούν στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρό και θα ενταθούν τις βραδινές ώρες.

Από την Τρίτη 12 Μαρτίου αλλάζει το καιρικό σκηνικό με έντονα φαινόμενα και χιόνια στα ορεινά. Από τον άστατο καιρό δεν θα επηρεαστεί για ακόμα μια φορά η Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου ο άστατος καιρός θα μεταφερθεί ανατολικότερα και θα σημειωθούν μπόρες και καταιγίδες στη δυτική και ανατολική Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.