ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Αρναούτογλου: «Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές την Καθαρά Δευτέρα»

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εμφανιστούν βροχές

Σ.Αρναούτογλου: «Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές την Καθαρά Δευτέρα»

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ο καιρός αναμένεται να είναι άστατος, με τοπικές βροχές σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, το Σάββατο (16/3) αναμένεται να εκδηλωθούν ασθενείς βροχές σε περιοχές στα ηπειρωτικά της χώρας, κυρίως μετά το μεσημέρι, ενώ οι άνεμοι θα είναι εξασθενημένοι, εντάσεως 3-5 Μποφόρ.

Την Κυριακή (17/3), στις περισσότερες περιοχές θα επικρατήσει συννεφιά, ενώ αναμένεται να ψιχαλίσει και να βρέξει τοπικά στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά. Λίγο πιο αξιόλογες μπόρες ενδέχεται να εκδηλωθούν στη Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη.

Την Καθαρά Δευτέρα, σύμφωνα με τα έως τώρα προγνωστικά στοιχεία, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, ενώ βροχές ενδέχεται να εκδηλωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης.

Πρόγνωση για το Σάββατο (16/3)

Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη δυτικοί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο σε όλη τη χώρα.

Πρόγνωση για την Κυριακή (17/3)

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Από το απόγευμα βαθμιαία βελτίωση του καιρού.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.