ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Αρναούτογλου: «Υψηλές θερμοκρασίες και αραιές συννεφιές αναμένονται την Παρασκευή»

«Είναι πιθανό να σημειωθούν κάποιες ασθενείς βροχές τις απογευματινές ώρες»

Σ.Αρναούτογλου: «Υψηλές θερμοκρασίες και αραιές συννεφιές αναμένονται την Παρασκευή»

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, αραιές συννεφιές αναμένονται την Παρασκευή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, χωρίς όμως φαινόμενα.

Στα δυτικά-νοτιοδυτικά, είναι πιθανό να σημειωθούν κάποιες ασθενείς βροχές τις απογευματινές ώρες.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2023 ο καιρός θα είναι αρκετά μαλακός ναι μεν, με περισσότερη συννεφιά ωστόσο, ενώ οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Στα δυτικά-νοτιοδυτικά τμήματα της Κρήτης και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών.

Αύριο Παρασκευή οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις στο Ιόνιο στα 2 με 4, τοπικά έως και 5, μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις στα 4 με 5 μποφόρ.

Ξεκινώντας η ημέρα, οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται κοντά στο μηδέν στα ηπειρωτικά και υπό του μηδενός στους ορεινούς όγκους, όμως μέσα στην ημέρα θα δούμε θερμοκρασίες της τάξεως των 17 και 18 βαθμών Κελσίου στα κεντρικά και τα νότια.

Για την Αττική σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού αναμένεται ηλιοφάνεια αρχικά, και από το μεσημέρι και αργότερα κάποιες αραιές συννεφιές.

Οι άνεμοι θα πνέουν πιο νότιοι στα ανατολικά και πιο δυτικοί στα δυτικά, στα 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 7 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία αρχικά θα επικρατεί ηλιοφάνεια, με κάποιες τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, ενώ το βράδυ και σταδιακά θα συννεφιάσει αρκετά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις στα 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 6 με 14 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.