ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χαλαζόπτωση τώρα στην Ερέτρια – Χωρίς ρεύμα από την κακοκαιρία περιοχές της Λάρισας

Η εικόνα στην υπόλοιπη χώρα

Χαλαζόπτωση τώρα στην Ερέτρια – Χωρίς ρεύμα από την κακοκαιρία περιοχές της Λάρισας

Αισθητή είναι η αλλαγή του καιρού σε πολλές περιοχές της χώρας καθώς εκδηλώνονται βροχές και καταιγίδες.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης εκδηλώθηκε έντονη χαλαζόπτωση στην περιοχή της Ερέτριας η οποία συνοδεύτηκε και από αστραπές.

Στο σκοτάδι έχουν «βυθιστεί» εδώ και ώρα περιοχές του νομού Λάρισας εξαιτίας βλαβών που έχουνε προκύψει στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει αυτή την ώρα την Περιφερειακή Ενότητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onlarissa.gr, χωρίς ρεύμα σε σημεία τους είναι αυτή την στιγμή οι εξής περιοχές: Κιλελέρ, Νίκαια Χάλκη, Αμπελώνας, Τύρναβος, Βρυότοπος.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ έχουνε σπεύσει στα σημεία προκειμένου να αποκαταστήσουν τις βλάβες, χωρίς ωστόσο να έχουνε δώσει χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ΕΜΥ βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις θα επηρεάσουν τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και βόρεια Εύβοια, την κεντρική Στερεά ενώ πρόσκαιρα θα επηρεαστεί η Ήπειρος και η δυτική Στερεά.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη 19/05 τα φαινόμενα θα μετατοπιστούν νοτιότερα, επηρεάζοντας επιπλέον τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινότερα τμήματα της Κεντρικής Στερεάς και της Βόρειας Πελοποννήσου.

Τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης 19/05 ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση στις περισσότερες περιοχές. Ιδιαίτερα αισθητή θα είναι ωστόσο η πτώση των μεγίστων θερμοκρασιών της Πέμπτης 19/05, συγκριτικά με τις αντίστοιχες της Τετάρτης, πτώση η οποία όπως φαίνεται στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί θα είναι της τάξης των 8-10 βαθμών Κελσίου.

Δείτε φωτογραφίες από το onlarissa.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.