Ντελίβερι… μπύρας εν μέσω κορωνοϊού – Τις έστελναν με Λαμπραντόρ (βίντεο)

Ντελίβερι… μπύρας εν μέσω κορωνοϊού – Τις έστελναν με Λαμπραντόρ (βίντεο)

Και ασφαλές – λόγω κορωνοϊού – και έξυπνο, αλλά και πολύ γλυκό. Εν μέσω κορωνοϊού, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα Λαμπραντόρ τους για να κάνουν διανομές μπύρας στα σπίτια.

Οι ιδιοκτήτες τους, που ασχολούνται με τη μπίρα, αποφάσισαν εν μέσω πανδημίας να κάνουν τις διανομές στα σπίτια παρέα με τα πανέμορφα σκυλιά τους.

«Μας ήρθε η ιδέα να τους έχουμε μαζί μας ενώ πηγαίναμε τις μπύρες» ανέφερε ο Μαρκ Χοϊγουέτερ, συνιδρυτής της ζυθοποιίας Six Harbors, στο CNBC.

Όπως ανέφερε ο Μαρκ, οι πελάτες τραβούσαν φωτογραφίες τα σκυλιά και τα χάιδευαν.

Ήταν πολύ χαρούμενοι από την πρωτοβουλία, καθώς αυτή την εποχή της απομόνωσης, οι άνθρωποι ψάχνουν για λίγη χαρά και κοινωνικοποίηση, όπως τόνισε ο συνιδιοκτήτης της Six Harbors για τα σκυλάκια του.

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/B-uvYFKDaA9

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B9znWfJHA2t

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.