Βρετανία: Εγκατέλειψαν σκύλο με σημείωμα «με άφησαν γιατί δεν έχω μάθει να είμαι καλός»

Βρετανία: Εγκατέλειψαν σκύλο με σημείωμα «με άφησαν γιατί δεν έχω μάθει να είμαι καλός»

Ένας ηλικιωμένος σκύλος βρέθηκε δεμένος έξω από μία πύλη και δίπλα του υπήρχε ένα σημείωμα που ανέφερε ότι τον παράτησαν λόγω της συμπεριφοράς του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Κεντ και σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα το σημείωμα που συνόδευε τον σκύλο ανέφερε: «Γεια σας, παρακαλώ μπορείτε να με πάρετε, καθώς ο ιδιοκτήτης μου με εγκατέλειψε μετά από 10 χρόνια επειδή δεν έχω μάθει να είμαι καλός, οπότε με επέστρεψε εδώ όπου με βρήκε. Σας ευχαριστώ που με φροντίσατε, συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

Ο ηλικιωμένος σκύλος δεν είχε μικροτσίπ και τώρα η υπηρεσία αδέσποτων σκύλων της περιοχής απευθύνει έκκληση για πληροφορίες με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα στην οποία αναφέρει: «Αυτό το ηλικιωμένο μαύρο Λαμπραντόρ βρέθηκε δεμένο στα κάγκελα, στο Jasmil Kennels σήμερα το πρωί. Θα θέλαμε πολύ να μιλήσουμε στον ιδιοκτήτη για να διαπιστώσουμε γιατί εγκαταλείφθηκε ο σκύλος. Εάν τον αναγνωρίζετε και μπορείτε να βοηθήσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το συμβούλιο εμπιστευτικά. Τώρα θα τον φροντίσουμε εμείς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκπρόσωπος του τοπικού συμβουλίου τόνισε ωστόσο ότι η εγκατάλειψη ενός σκύλου δεν είναι η λύση όταν κάποιος δεν τα βγάζει πέρα με το κατοικίδιό του. «Η υιοθεσία σε άλλο σπίτι είναι η τελευταία επιλογή, αλλά αυτός δεν είναι ο τρόπος να το κάνουμε, οπότε θα εκτιμούσαμε κάθε πληροφορία που θα μπορούσαμε να έχουμε για να μιλήσουμε στον ιδιοκτήτη», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.