ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Στην Κίνα κατέβασαν μια γάτα από το τραίνο γιατί… δεν είχε εισιτήριο

Μια γατούλα στην Κίνα μπήκε σε ένα βαγόνι, όμως τελικά οι υπεύθυνοι την έβγαλαν έξω.

Η μικρή γατούλα είχε ξεγλιστρήσει από τα μάτια των υπευθύνων της αμαξοστοιχίας και είχε καταφέρει να μπει σε ένα βαγόνι, να βρει μια ζεστή θέση και να ξαπλώσει και να γουργουρίζει εκεί.

Τελικά ένας ελεγκτής την είδε να κοιμάται και ενημέρωσε τους υπευθύνους του. Έπιασαν το γατάκι και το έβγαλαν έξω από την υπερταχεία στον πρώτο σταθμό που σταμάτησε το τραίνο.

Το περιστατικό συνέβη σε τραίνο υψηλής ταχύτητας στην Κίνα στην περιοχή της Μογγολίας. Μάλιστα κάποιος ανέβασε το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσα σε λίγα λεπτά είχε γίνει viral.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι περισσότεροι έκαναν πλάκα με τα σχόλια τους και πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν πως ο λόγος που κατέβασαν τη γάτα από το βαγόνι είναι επειδή δεν είχε… εισιτήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.