ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θαρραλέος άνδρας βουτά σε παγωμένη λίμνη για να σώσει ένα σκυλάκι (βίντεο)

Θαρραλέος άνδρας βουτά σε παγωμένη λίμνη για να σώσει ένα σκυλάκι (βίντεο)

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα εντυπωσιακό βίντεο, με έναν άνδρα να βουτά σε παγωμένη λίμνη για να σώσει ένα μικρό σκυλάκι.

Η 9η Γενάρη ήταν μια κρύα μέρα στο πάρκο της βρετανικής πόλης στο Πόντεφρακτ, αλλά ένας άντρας πήγε κανονικά για το καθιερωμένο του τρέξιμο στην περιοχή, μαζί με έναν φίλο του. Τότε ήταν που είδε έναν σκύλο που έμοιαζε να έχει πέσει στη λίμνη και να έχει παγιδευτεί κάτω από τον πάγο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Yorkshire Evening Post».

Χωρίς να διστάσει στιγμή, ο άντρας βούτηξε στα παγωμένα νερά, σπάζοντας τον πάγο με τις γροθιές του. Αφού άρπαξε τον σκύλο, κολύμπησε μέχρι την ακτή και τον έδωσε στους ιδιοκτήτες του.

Τότε ένας άντρας του πρόσφερε το μπουφάν του και ο άντρας άρχισε και πάλι το τζόκινγκ.

Το βίντεο ανέβασε στο Facebook μια αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος. «Τι ήρωας, αυτός ο άγνωστος έσωσε το σκυλί της οικογένειας, όταν είχε πρόβλημα στο πάρκο Πόντεφρακτ» έγραψε η γυναίκα.

Προτού φτάσει ο γενναίος δρομέας, το σκυλί προσπαθούσε να ανέβει πάνω στον πάγο, αλλά διαρκώς έπεφτε μέσα στα νερά, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος ο άντρας, πρόκειται για έμπειρο κολυμβητή, συνηθισμένο να κολυμπά σε παγωμένα νερά, με τον ήρωα να τονίζει πως καλύτερο θα ήταν «συνηθισμένοι» άνθρωποι να μην προσπαθήσουν ανάλογο ανδραγάθημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.