ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δείτε για ποιο λόγο ο σκύλος σας σκάβει στον κήπο

Η μόνη λύση στο να διακόψετε το γεγονός αυτό είναι να του αποσπάσετε την προσοχή με κάτι άλλο

Δείτε για ποιο λόγο ο σκύλος σας σκάβει στον κήπο

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για ποιο λόγο οι σκύλοι πολλές φορές, σκάβουν στον κήπο ή στην αυλή;

Αν ναι, τότε ο λόγος είναι πως οι τετράποδοι φίλοι σας βαριούνται, και η συνήθεια αυτή αναπτύσσεται όταν θέλουν να εκτονωθούν.

Για αυτό θα πρέπει να προσφέρετε στον σκύλο σας σωματική αλλά και πνευματική άσκηση ώστε να εκτονώνει την ενέργεια του.

Ένας άλλος λόγος που ένας σκύλος σκάβει είναι για να κρύψει την τροφή του. Και αυτό επειδή έχουν αναπτυγμένο το ένστικτο επιβίωσης, είναι κάτι που διακατέχει σχεδόν όλα τα σκυλιά.

Ο τρίτος λόγος έχει να κάνει με την εποχή που η ζέστη είναι αρκετή και πολλές φορές ανυπόφορη για τον σκύλο μας.

Το σκάψιμο το καλοκαίρι πολλές φορές γίνεται για να δημιουργήσουν μια λακκούβα έτσι ώστε να ξαπλώσουν μέσα.

Η δροσιά του σκαμμένου φρέσκου χώματος είναι αρκετή για να τα ανακουφίσουν.

Τέλος υπάρχουν συγκεκριμένες ράτσες σκύλων οι οποίες έχουν έντονο το ένστικτο της ανίχνευσης όπως τα κυνηγόσκυλα κ.α τα οποία υπάρχει πιθανότητα να σκάβουν διότι μύρισαν κάτι συγκεκριμένο στο υπέδαφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως βλέπετε το φαινόμενο σκαψίματος είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο και δεν θα πρέπει να εκνευρίζεστε για αυτό, η μόνη λύση στο να διακόψετε το γεγονός αυτό είναι να του αποσπάσετε την προσοχή με κάτι άλλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.