Με… καλοκαιρινή διάθεση «μπήκε» ο Οκτώβριος – Τους 38 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία σήμερα (φώτο)

Αύριο στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό

Με… καλοκαιρινή διάθεση «μπήκε» ο Οκτώβριος – Τους 38 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία σήμερα (φώτο)

Με ζέστη και… καλοκαιρινή διάθεση «μπήκε» σήμερα ο Οκτώβριος, με τον καιρό μάλιστα να μη θυμίζει σε τίποτα φθινόπωρο.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες καταγράφηκαν το Σάββατο 01/10.

Η υψηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στο μετεωρολογικό σταθμό στη Κυπαρισσία και ήταν ίση με 37.9 βαθμούς Κελσίου.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί που κατέγραψαν τις υψηλότερες θερμοκρασίες.

Καιρός: Οι υψηλότερες θερμοκρασίες το Σάββατο 1/10

Ο καιρός την Κυριακή 2/10

Αίθριος γενικά καιρός με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βορειοανατολικά. Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Άνεμοι με εντάσεις έως 6-7 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές στα δυτικά και βορειοανατολικά της χώρας με γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 23-24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 29-30 βαθμούς, στην Ήπειρο από 7 έως 26-27 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 9 έως 29-30, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 30-31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 24-25 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 17 έως 33-35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6-7 μποφόρ.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 29 βαθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά νεφώσεις με πιθανότητα για βροχές και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις εώς 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 25-26 βαθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.