ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέος συναγερμός για ελεύθερο λιοντάρι στο Βερολίνο – Αποδείχθηκε τώρα ότι ήταν… λούτρινο

Την προηγούμενη φορά ήταν αγριογούρουνο

Νέος συναγερμός για ελεύθερο λιοντάρι στο Βερολίνο – Αποδείχθηκε τώρα ότι ήταν… λούτρινο

Συναγερμός για επικίνδυνο αιλουροειδές που κυκλοφορούσε ελεύθερο σήμανε χθες το βράδυ για δεύτερη φορά εντός λίγων ημερών στο Βερολίνο. Μετά την υποτιθέμενη λέαινα που αποδείχθηκε τελικά …αγριογούρουνο, το τελευταίο περιστατικό αφορούσε μεν λιοντάρι, αλλά… λούτρινο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD, κάτοικος της περιοχής του Ντάλεμ, στο δυτικό Βερολίνο, ανέφερε στην αστυνομία ότι είδε επικίνδυνο αιλουροειδές στο πάρκο Φίνκεν της περιοχής του. Η ομάδα αστυνομικών που έσπευσε στο σημείο διαπίστωσε αμέσως ότι επρόκειτο για ψεύτικο ζώο και σήμανε λήξη του συναγερμού.

«Αυτή τη φορά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, δεν ήταν αγριογούρουνο», έγραψε η αστυνομία του Βερολίνου στο Twitter, συνοδεύοντας την ανάρτηση με φωτογραφία στην οποία το τετράποδο εικονίζεται ξαπλωμένο πάνω σε «κουτί» της εταιρίας ηλεκτρικού ρεύματος. «Ο πολίτης που μας κάλεσε θεώρησε ότι είναι αληθινό», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 20 Ιουλίου και επί σχεδόν δύο 24ωρα, ισχυρές δυνάμεις αστυνομίας, κτηνιάτρων και εμπειρογνωμόνων, με τη συνδρομή ελικοπτέρων και drones, αναζητούσαν λιοντάρι το οποίο υποτίθεται ότι κυκλοφορούσε ελεύθερο στην περιοχή νοτίως της πρωτεύουσας. Όπως αποδείχθηκε τελικά, επρόκειτο για αγριογούρουνο από τη γειτονική δασική περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.