ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Έρευνα για την κλιματική αλλαγή: Αυξανόμενη η ανησυχία των Ευρωπαίων

Έρευνα για την κλιματική αλλαγή: Αυξανόμενη η ανησυχία των Ευρωπαίων

Έντονη ανησυχία των Ευρωπαίων πολιτών καταγράφει έρευνα με θέμα την κλιματική αλλαγή, που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Η συνολική εμπιστοσύνη στην Ε.Ε. παραμένει σταθερή (43%), παρά τη μικρή πτώση που σημειώθηκε από την άνοιξη (κατά μία ποσοστιαία μονάδα), σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας δημοσκόπησης του Ευρωβαρομέτρου που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Σε 18 κράτη μέλη, η μεγάλη πλειονότητα των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι έχουν εμπιστοσύνη στην Ε.Ε.. Η εμπιστοσύνη στην Ε.Ε. έχει αυξηθεί σε 12 κράτη μέλη.

Τα χαμηλότερα επίπεδα εμπιστοσύνης καταγράφονται στο Ηνωμένο Βασίλειο (29%), στη Γαλλία (32%) και την Ελλάδα (34%).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα καταδεικνύει επίσης την αυξανόμενη ανησυχία των Ευρωπαίων πολιτών για την κλιματική αλλαγή και το περιβάλλον, τη στήριξη των μέτρων της ΕΕ για τη βελτίωση της ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών στον χώρο εργασίας, καθώς και τη συνεχή στήριξη της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης και του ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.