ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Πάτρα: Ιγκουάνα «έκοβε»… βόλτες στην πλατεία Αγίας Λαύρας (φώτο)

Το «έσκασε» από τον ιδιοκτήτη του

Πάτρα: Ιγκουάνα «έκοβε»… βόλτες στην πλατεία Αγίας Λαύρας (φώτο)

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Πάτρα όταν περίοικοι της πλατείας Αγίας Λαύρας αντίκρισαν ένα… ιγκουάνα να κινείται στην οδό Γιαννιτσών.

Μάλιστα, το ζώο διέσχισε περίπου 200 μέτρα μέχρι να φθάσει στο σπίτι του απόστρατου της Αεροπορίας, Άγγελου Τζαμαλή.

Ο άνδρας κατάλαβε περί τίνος πρόκειται και ειδοποίησε αμέσως τον γιο του και τον ανιψιό του που κατάφεραν και «συνέλαβαν» το ιγκουάνα.

Εντόπισαν δε και τον ιδιοκτήτη του, από το σπίτι του οποίου κατάφερε να «δραπετεύσει».

Προ ετών, ινγκουάνα που ανήκε σε μία γυναίκα στην οδό Λεμεσού, έφυγε από το μπαλκόνι ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν και βρέθηκε… στον κάτω όροφο! Στο διαμέρισμα έμενε ηλικιωμένος που δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδοποίησε την Πυροσβεστική και μάλιστα με τρεμάμενη φωνή τούς έλεγε πως… «ένας δράκος είναι στο μπαλκόνι»! Οι πυροσβέστες επενέβησαν και με «μαεστρία» κατάφεραν και ακινητοποίησαν το ερπετό και το παρέδωσαν στη νεαρή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.