ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σύρος: Θανατηφόρος λαγοκέφαλος η ψαριά ενός ψαρά (φωτό)

Σύρος: Θανατηφόρος λαγοκέφαλος η ψαριά ενός ψαρά (φωτό)

Ο ερασιτέχνης ψαράς δεν είχε την τύχη με το μέρος του.

Προβληματισμό προκαλούν στους ψαράδες οι όλο και πιο συχνές εμφανίσεις του τοξικού λαγοκέφαλου στα νερά που ψαρεύουν. Αυτή τη φορά, ο λαγοκέφαλος πιάστηκε στα δίχτυα ψαρά, στην Αζόλμινο στην Σύρο.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες και έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στο νησί. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ερασιτέχνης ψαράς αυτή την φορά δεν αποδείχτηκε και πολύ καλή η ψαριά, καθώς έπιασε τον επικίνδυνο λαγοκέφαλο.

Οι ζημιές που συνεχίζουν να μας προξενούν οι λαγοκέφαλοι είναι πολύ μεγάλες και καθημερινές. Ορμούν πάνω στα δίχτυα η στα αγκίστρια των παραγαδιών μας και τρώνε τα βρώσιμα ψάρια που έχουμε πιάσει και ετοιμαζόμαστε να τα ανεβάσουμε πάνω στα αλιευτικά μας . Στην ουσία μας παίρνουν τη μπουκιά από το στόμα. Μας σκίζουν καθημερινά τα δίχτυα μας. Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες.

Τώρα βρίσκουμε και άλλα παράξενα ψάρια που ενδεχομένως να έχουν περάσει στη Μεσόγειο από τη Διώρυγα του Σουέζ, όπως είναι τα λεοντόψαρα, και οι τρομπέτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.