ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αίγυπτος: Έπιασαν τον καρχαρία «δολοφόνο» που κατασπάραξε τον 23χρονο Ρώσο (βίντεο)

Φώναζε για βοήθεια ο άτυχος νεαρός

Αίγυπτος: Έπιασαν τον καρχαρία «δολοφόνο» που κατασπάραξε τον 23χρονο Ρώσο (βίντεο)

Ο καρχαρίας «δολοφόνος» που κατασπάραξε τον Ρώσο λουόμενο στα ανοικτά του αιγυπτιακού θέρετρου Χουργκάντα, στην Ερυθρά Θάλασσα πιάστηκε από ψαράδες. 

Το θύμα ήταν ένας 23χρονος Ρώσος ο οποίος είχε μετακομίσει μόνιμα στην Αίγυπτο και δεν βρισκόταν στην περιοχή για τουρισμό.

Ο θύτης ήταν ένας καρχαρίας-τίγρη, που θεωρείται ότι είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους για τον άνθρωπο καρχαρίες. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι οι σκούρες ραβδώσεις στο σώμα του, οι οποίες μοιάζουν με αυτές της τίγρης.

Μετά την επίθεση, που έβαψε τα νερά της θάλασσας κόκκινα, ψαράδες έπιασαν τον καρχαρία, όπως δείχνουν βίντεο στα social media.

Ο καρχαρίας-τίγρης πιάστηκε και να σύρθηκε στη στεριά από βάρκα, και φαινόταν ζωντανός πριν τον σκοτώσουν.

Οι αιγυπτιακές αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο καρχαρίας έχει παραδοθεί για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της συμπεριφοράς του και να εντοπιστεί εάν το ζώο σχετίζεται με κάποιο άλλο αιματηρό περιστατικό.

#038;embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.ieidiseis.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

«Μπαμπά, σώσε με»

Βίντεο που τραβήχτηκε από τρομοκρατημένους θεατές δείχνει τον άτυχο Βλαντιμίρ Ποπόφ να φωνάζει απελπισμένα «Μπαμπά, Μπαμπά, σώσε με» καθώς ο καρχαρίας έκανε κύκλους στο νερό πριν εξαπολύσει την φονική επίθεσή του.

«Πήγαμε στην παραλία για να χαλαρώσουμε», περιέγραψε συντετριμμένος ο πατέρας του θύματος, με καταγωγή από τη Ρωσία. «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από καρχαρία, όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα». Δεν υπήρχαν μέλη της οικογένειας κοντά στον γιο του για να βοηθήσουν στο νερό, αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η κοπέλα του 24χρονου είχε καταφέρει να ξεφύγει από την επίθεση.

«Το μακελειό συνέβη σε 20 δευτερόλεπτα, απλώς σύρθηκε κάτω από το νερό», είπε ο Γιούρι Ποπόφ, ενώ πρόσθεσε ότι θα αποτεφρώσει τον γιο του και θα επιστρέψει τις στάχτες του στην πατρίδα τους τη Ρωσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.