ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

UAV κατά καρχαριών: Μετά από πέντε επιθέσεις κατά κολυμβητών οι αρχές της Νέας Υόρκης σήμαναν κινητοποίηση

Καρχαρίες σκόρπισαν τον τρόμο στο Λονγκ Άιλαντ

UAV κατά καρχαριών: Μετά από πέντε επιθέσεις κατά κολυμβητών οι αρχές της Νέας Υόρκης σήμαναν κινητοποίηση

Ένας στόλος μη επανδρωμένων αεροσκαφών για παρακολούθηση των καρχαριών θα σταλεί στις ακτές της Νέας Υόρκης ως απάντηση σε μια τρομακτική σειρά επιθέσεων κοντά στο Λονγκ Άιλαντ αυτή την εβδομάδα, δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι της πολιτείας.

Πέντε άνθρωποι δέχθηκαν επιθέσεις στα ανοικτά του Λονγκ Άιλαντ κατά τη διάρκεια ενός διημέρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Είμαστε τώρα σε μεγαλύτερη επαγρύπνηση από ποτέ”, δήλωσε ο Τζορτζ Γκόρμαν, διευθυντής του κρατικού πάρκου στο Λονγκ Άιλαντ. “Έχουμε μη επανδρωμένα αεροσκάφη στον ουρανό που παρακολουθούν τα νερά. Έχουμε ναυαγοσώστες στα WaveRunners που παρακολουθούν τα νερά”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.