Έντονη διαμάχη για τη διαθήκη του Α.Βλάχου – Ο γιος του «σπάει» τη σιωπή του

Έντονη διαμάχη για τη διαθήκη του Α.Βλάχου – Ο γιος του «σπάει» τη σιωπή του

Μεγάλη διαμάχη έχει ξεκινήσει ανάμεσα στα δύο παιδιά του Ανέστη Βλάχου σχετικά με την ύπαρξη της περιβόητης διαθήκης.

Η κόρη του κακού του κινηματογράφου από τον δεύτερο του γάμο Έλλη, ισχυρίζεται ότι υπάρχει ιδιόχειρη διαθήκη, την οποία άφησε ο ίδιος ο ηθοποιός σε εκείνη πριν 7 χρόνια, ο γιος του όμως από τον πρώτο του γάμο, Ηρακλής, δεν την αποδέχεται ως αληθινή.

Στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» μίλησε σήμερα ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού και αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει με την αδερφή του αλλά και στη δικαστική διαμάχη που έχει ξεκινήσει μεταξύ τους.

«Περιμέναμε να γίνει το μνημόσυνο του πατέρα μου το Σάββατο 2 Οκτωβρίου. Την Τετάρτη με παίρνει η αδερφή μου και μου έλεγε κάποια περίεργα μισόλογα, ότι πρέπει να βρεθούμε οπωσδήποτε πριν το μνημόσυνο γιατί κάτι υπάρχει. Το ίδιο βράδυ παίρνει και τον γιο μου, τον Ανέστη. Του είπε τα ίδια, ότι πρέπει να μιλήσουμε.

Βρεθήκανε με τον Ανέστη 1-2 μέρες πριν το μνημόσυνο. Εκεί του ανέφερε ότι υπάρχει μια ιδιόχειρη διαθήκη – βέβαια είπε 6-7 διαφορετικές εκδοχές – στην οποία ο πατέρας μου άφηνε τα πάντα σε αυτή. Έτσι είπε. Μετά βέβαια έγινε ότι δεν είναι έτσι ακριβώς. Μου άφηνε της Αθήνας και τα άλλα στη μέση. Ανέφερε ότι υπάρχει κάποιος μάρτυρας, κάποια θεία μου η οποία δεν ήταν τελικά μάρτυρας.

Ο πατέρας μου ήταν αρκετά άντρας. Αυτές τις μεθόδους περί διαθηκών, δεν τις ήξερες ο πατέρας μου. Εγώ τουλάχιστον, αν ερχόταν ο πατέρας μου και ήθελε να αφήσει μια αντίστοιχη διαθήκη, εκτός του ότι θα είχα αρνηθεί και θα έλεγα ότι θα γίνει αυτό που πρέπει, θα φώναζα την αδερφή μου και θα της έλεγα ότι ο πατέρας μας θέλει να αφήσει τα πάντα σε μένα, δε θα το δεχτώ και θα έσκιζα τη διαθήκη. Εγώ όμως.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται ο πόλεμος για τη διαθήκη ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας του Ανέστη Βλάχου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εδώ και 20 μέρες ο δικηγόρος μου καλεί την άλλη πλευρά και δεν έχει εμφανιστεί κανένας…. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι με την αδερφή μου, η φιλοσοφία της είναι πολύ μακριά από τη δική μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.