ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ράιαν Γκόσλινγκ: Γίνεται «λυκάνθρωπος» για την νέα του ταινία

Ράιαν Γκόσλινγκ: Γίνεται «λυκάνθρωπος»  για την νέα του ταινία

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία με τίτλο “Wolfman”, όπου και θα υποδυθεί έναν λυκάνθρωπο.

Το σενάριο υπογράφει το συγγραφικό δίδυμο του «Orange is the New Black», Lauren Schuker Blum και Rebecca Angelo.

Η ταινία έρχεται μετά την επιτυχία του «The Invisible Man», και έχει ως στόχο η Universal να επαναφέρει τα «τέρατά της» στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η νέα έκδοση του Wolfman θα εξελίσσεται στο σήμερα και θα ακολουθήσει τα βήματα του θρίλερ «Nightcrawler» του 2014, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Τζέικ Τζίλενχαλ.

Ο χαρακτήρας του «Wolfman» πρωτοεμφανίστηκε από την Universal το 1935 στην ταινία «Werewolf in London». Η τελευταία ταινία με τον λυκάνθρωπο της Universal έγινε το 2010 με την ταινία «The Wolfman» και πρωταγωνιστή τον Μπενίσιο ντελ Τόρο (Benicio del Toro).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κατάλογος των «τεράτων» της Universal περιλαμβάνει επίσης τον Δράκουλα, τη Μούμια, τον Φρανκενστάιν και πολλά άλλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.