ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γκαλερί Kapopoulos Fine Arts: Συνάντηση με τους ήρωες του Απόστολου Χαντζαρά

Τα έργα του ζωγράφου κοσμούν χρυσές γλυπτές λεπτομέρειες, που τα απογειώνουν στα μάτια του θεατή

Γκαλερί Kapopoulos Fine Arts: Συνάντηση με τους ήρωες του Απόστολου Χαντζαρά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας ατομικής έκθεσης του ζωγράφου. Στο ηρωικό σύμπαν του Απόστολου Χαντζαρά είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν οι φιλότεχνοι στη νέα ατομική έκθεση του, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην οδό Σκουφά 5, στο Κολωνάκι.

Στην έκθεση που έχει τίτλο «Μέλαινα ναυς, Αχιλλέας», ο ζωγράφος εμπνευσμένος από τη Ραψωδία Α’ της Ιλιάδας του Ομήρου, μας δίνει την ευκαιρία να μυηθούμε στο ηρωικό σύμπαν του έπους, με οδηγό τον κορυφαίο, τον γενναιότερο ήρωα όλων, Αχιλλέα. Οι φιλότεχνοι θαύμασαν το ζευγάρωμα του ήρωα με την Βρισηίδα, με την οποία ο Αχιλλέας συνδέθηκε με φλογερό πάθος.

Τα έργα του ζωγράφου κοσμούν χρυσές γλυπτές λεπτομέρειες, που τα απογειώνουν στα μάτια του θεατή.

Η έκθεση «Μέλαινα ναυς, Αχιλλέας», στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στο Κολωνάκι, διαρκεί ως τις 2 Απριλίου. Kapopoulos Fine Arts: Σκουφά 5, Κολωνάκι, Αθήνα, 10673 Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 10:00 – 17:30. Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00 – 20:30. Ε: [email protected], T: 210 3637652

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.