Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για την «Ημέρα του Πατέρα» – «Ο καθημερινός μας ήρωας» (βίντεο)

«Σήμερα, οι πατεράδες είναι παρόντες περισσότερο από ποτέ και αυτή η παρουσία κάνει όλη την διαφορά στα παιδιά»

Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για την «Ημέρα του Πατέρα» – «Ο καθημερινός μας ήρωας» (βίντεο)

Μία ξεχωριστή ανάρτηση για την «Ημέρα του πατέρα» έκανε η Φίνος Φιλμ στο Twitter.

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στους μπαμπάδες και η γνωστή εταιρεία παραγωγής ταινιών φρόντισε να το υπενθυμίσει σε όλους με ένα βίντεο.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, αγαπημένοι πρωταγωνιστές που υποδύθηκαν τους μπαμπάδες σε γνωστές ελληνικές ταινίες, μας ξυπνούν αναμνήσεις από την «ασπρόμαυρη» εποχή του κινηματογράφου.

Ανάμεσά τους διακρίνουμε τον Ορέστη Μακρή, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Θανάση Βέγγο, αλλά και τον Μίμη Φωτόπουλο.

Στην ανάρτησή της στο Twitter, η Φίνος Φιλμ έγραψε: «Πατέρας. Ο καθημερινός μας ήρωας, που μας δίνει δύναμη και καθοδήγηση. Από την εποχή της Φίνος Φιλμ, πολλά έμειναν ίδια και πολλά άλλαξαν. Σήμερα, οι πατεράδες είναι παρόντες περισσότερο από ποτέ και αυτή η παρουσία κάνει όλη την διαφορά στα παιδιά. Χρόνια πολλά μπαμπάδες!!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.