ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μάρτιν Σκορτσέζε: 50 χρόνια περίμενε για να παίξει ο Αλ Πατσίνο σε ταινία του

Μάρτιν Σκορτσέζε: 50 χρόνια περίμενε για να παίξει ο Αλ Πατσίνο σε ταινία του

Ο σκηνοθέτης του επικού αστυνομικού δράματος “Ο Ιρλανδός”, Μάρτιν Σκορτσέζε, δήλωσε ότι ήθελε ο Αλ Πατσίνο να παίξει σε ταινία του εδώ και 50 χρόνια. Τελικά η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα και παρά την απίστευτη επιτυχία του “Joker”, οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για ένα αριστούργημα, ενώ πολλές κριτικές την τοποθετούν πάνω και από τον Ταξιτζή.

Ο Σκορτσέζε έκανε πρόσφατα και άλλες δηλώσεις, οι οποίες προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις, καθώς ισχυρίστηκε ότι οι ταινίες της Marvel δεν είναι κινηματογράφος. Πιο συγκεκριμένα είπε: “Ειλικρινά, έχω προσπαθήσει να τις δω, αλλά δεν μπορώ. Το πιο κοντινό που μπορώ να σκεφτώ, όσο καλοφτιαγμένες κι αν είναι, με ηθοποιούς που κάνουν το καλύτερο που μπορούν κάτω από τις περιστάσεις, είναι τα θεματικά πάρκα. Δεν είναι το σινεμά των ανθρώπων που προσπαθεί να μεταδώσει συναισθηματικές, ψυχολογικές εμπειρίες στους άλλους ανθρώπους.” Στις δηλώσεις του Μάρτιν Σκορσέζε αντέδρασαν οι Τζος Γουίντον και Τζέιμς Γκαν.

Όσον αφορά τον Αλ Πατσίνο, ο Σκορτσέζε είπε ότι ήθελε 50 χρόνια να δουλέψει μαζί του. Τον είδε για πρώτη φορά στο αριστούργημα του Φράνσις Φορντ Κόπολα, ο “Νονός”, και τον γνώρισε 1970. Δήλωσε πως μετά τον ρόλο του ως Μάικλ Κορλεόνε, ο Πατσίνο ήταν κάπως “απρόσιτος”. Οι δυο τους προσπάθησαν να δουλέψουν μαζί σε κάτι την δεκαετία του ’80, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν στο οικονομικό κομμάτι. Είχε ρωτήσει μάλιστα τον πολύ καλό του φίλο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, πως είναι να δουλεύει κανείς με τον Πατσίνο, και εκείνος περιέγραψε τον ηθοποιό ως τίποτα λιγότερο από “σπουδαίο”.

Ο Σκορτσέζε μίλησε επίσης για την εμπειρία του να βλέπεις δυο ιερά τέρατα της υποκριτικής, οι οποίοι έχουν συγκριθεί πολλές φορές τα τελευταία 40 χρόνια. Ο Αλ Πατσίνο και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν είναι η πρώτη φορά που συναντώνται κινηματογραφικά, και σύμφωνα με τον Ιταλοαμερικανό σκηνοθέτη, το να βλέπεις αυτούς τους δύο ηθοποιούς στην οθόνη, είναι πραγματικά κάτι το μαγικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλοί θα έλεγαν, ότι ένας σκηνοθέτης του βεληνεκούς του Σκορτσέζε, ο οποίος έχει καταφέρει τόσα πολλά και δεν έχει πλέον τίποτα να αποδείξει, δεν θα είχε κάποια ανεκπλήρωτη επιθυμία, ωστόσο ταινίες όπως ο “Ιρλανδός”, αποδεικνύουν ότι ποτέ δεν πρέπει να σταματάς να επιτύχεις αυτά που θέλεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.