ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η αφιέρωση της Finos Film για την επέτειο των γενεθλίων του Π.Ζερβού 

Η εταιρεία παραγωγής ταινιών έκανε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Ιnstagram

Η αφιέρωση της Finos Film για την επέτειο των γενεθλίων του Π.Ζερβού 

Η Finos Film τιμάει την επέτειο των γενεθλίων του Παντελή Ζερβού, ο οποίος γεννήθηκε σαν σήμερα το 1908.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία παραγωγής ταινιών έκανε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Ιnstagram, γράφοντας:

«Χαρακτηριστική και χαρισματική φυσιογνωμία του θεάτρου και του κινηματογράφου, ο Παντελής Ζερβός έγραψε ιστορία μέσα από αξέχαστους δραματικούς και κωμικούς ρόλους, τους οποίους απέδιδε με την ίδια ευκολία για πολλές δεκαετίες.

Σκιαγράφησε με μοναδικό τρόπο τον αυστηρό αλλά πάντα δίκαιο Έλληνα πατέρα της εποχής, σε ερμηνείες που ξεχώρισαν, ενώ η πλέον αξιοσημείωτη κινηματογραφική του παρουσία, που του χάρισε και το πρώτο βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ήταν στο ρόλο του ιερέα Παπά-Φώτη στην ταινία “Μανταλένα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Παντελής Ζερβός γεννήθηκε σαν σήμερα το 1908 στην Περαχώρα Κορινθίας και τον θυμόμαστε μέσα από τις ταινίες “Λόλα”, “Το Αμαξάκι”, “Ο Ατσίδας”, “Μανταλένα” και “Η Θεία από το Σικάγο”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.