ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

O Γουίλ Σμιθ απολογήθηκε στον Κρις Ροκ για το χαστούκι του: «Θα σου πω λοιπόν ότι σου ζητώ συγγνώμη»

«Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και είμαι εδώ όποτε είσαι έτοιμος να μιλήσεις»

O Γουίλ Σμιθ απολογήθηκε στον Κρις Ροκ για το χαστούκι του: «Θα σου πω λοιπόν ότι σου ζητώ συγγνώμη»

Ο Γουίλ Σμιθ, εξέφρασε τελικά την συγγνώμη του για το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ στα Όσκαρ και αποκάλυψε ότι ο κωμικός δεν τον έχει συγχωρέσει ακόμα. Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram την Παρασκευή όπου είπε ότι ήταν «θολωμένος» καθ΄όλη την διάρκεια των γεγονότων και γι’ αυτό δεν ζήτησε συγγνώμη από τον Ροκ.

«Προσπάθησα να μιλήσω στον Κρις και το μήνυμα του ήταν είναι ότι δεν είναι έτοιμος να μιλήσει όταν είναι, θα απλώσει το χέρι του. Θα σου πω λοιπόν, Κρις, ότι σου ζητώ συγγνώμη. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και είμαι εδώ όποτε είσαι έτοιμος να μιλήσεις».

Ζήτησε επίσης συγγνώμη από τη μητέρα του Ροκ και όλη την οικογένειά του. «Απλώς δεν συνειδητοποίησα πόσοι άνθρωποι τραυματίστηκαν εκείνη τη στιγμή, οπότε θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη μητέρα του Κρις. Θέλω να απολογηθώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σμιθ μάλιστα είπε ότι η σύζυγός του Τζάντα δεν του είπε να χαστουκίσει τον Ροκ και ότι αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για αυτό που συνέβη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σμιθ ανέφερε πως χαστούκισε τον Ροκ σκεπτόμενος την «προιστορία» τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.