Ο Γουιλ Σμιθ επιστρέφει με την πρώτη του ταινία μετά τον σάλο με το χαστούκι στα Όσκαρ (φωτό-βίντεο)

Ο Σμιθ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη λίγους μήνες μετά τον χαμό που προκάλεσε στα Όσκαρ

Ο Γουιλ Σμιθ επιστρέφει με την πρώτη του ταινία μετά τον σάλο με το χαστούκι στα Όσκαρ (φωτό-βίντεο)

Το χαστούκι που έδωσε ο Γουιλ Σμιθ στον Κρις Ροκ είχε πολλές συνέπειες για τον ηθοποιό και τις δουλειές του.

Αφού η Ακαδημία των Βραβείων τον απέκλεισε για μια δεκαετία μετά το χαστούκι κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής των Όσκαρ, τα πρότζεκτ που είχε ο Will Smith στα σκαριά ανεστάλησαν.

Θυμηθείτε το πρωτοφανές σκηνικό:

Ωστόσο, τώρα ο ηθοποιός κάνει την επιστροφή του με την ταινία «Emancipation» [«Απελευθέρωση»].

Η Apple, εταιρεία διανομής της ταινίας, έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για την ταινία όπου πρωταγωνιστεί ο Will Smith. Μάλιστα, ήδη υπάρχουν αναφορές που κάνουν λόγο για μια ταινία που θα μπορούσε να κερδίσει βραβείο Όσκαρ το 2023.

Δείτε το τρέιλερ:

Η πλοκή της νέας ταινίας του Will Smith
Αφού μαστιγώθηκε σχεδόν μέχρι θανάτου, ένας σκλάβος ονόματι Πίτερ δραπετεύει από μια φυτεία της Λουιζιάνα, και κατευθύνεται προς τον Βορρά, όπου εντάσσεται στον Στρατό της Ένωσης. Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Γκόρντον. Φωτογραφίες της γυμνής πλάτης του, πληγωμένης βαριά από τα μαστίγια, δημοσιεύτηκαν παγκοσμίως το 1863, αποτελώντας απόδειξη της σκληρότητας της σκλαβιάς στις ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Emancipation θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2022, σε κινηματογράφους αλλά και στη συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+.
Σκηνοθέτης της ταινίας, που είναι δράμα εποχής, είναι ο Αντουάν Φουκουά, ενώ δίπλα στον Smith πρωταγωνιστεί και ο Μπεν Φόστερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.