ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Σαρώνει» η ταινία της «Barbie»: Ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια στο box office σε 17 μέρες!

Στην ιστορία των 100 ετών της Warner Bros «καμία ταινία δεν έχει πουλήσει τόσα πολλά εισιτήρια τόσο γρήγορα»

«Σαρώνει» η ταινία της «Barbie»: Ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια στο box office σε 17 μέρες!

Επιτυχία άνευ προηγουμένου σημείωσε η ταινία της «Barbie», καθώς οι εισπράξεις από τα εισιτήρια  έσπασαν τα ταμεία κάνοντας τζίρο άνω του 1 δισ. δολαρίων παγκοσμίως, μέσα σε μόλις 17 μέρες από την κυκλοφορία της.

Η «Barbie», που έκανε το ντεμπούτο της στις 20 Ιουλίου, απέφερε συνολικά 459 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη από τα εισιτήρια  στη Βόρεια Αμερική και άλλα 572 εκατομμύρια δολάρια από κινηματογραφικές αίθουσες του εξωτερικού παγκοσμίως.

Στην ιστορία των 100 ετών της Warner Bros, «καμία ταινία δεν έχει πουλήσει τόσα πολλά εισιτήρια τόσο γρήγορα», δήλωσε στους New York Times ο πρόεδρος της εγχώριας διανομής της Warner Bros, Τζεφ Γκολντστέιν.

Είναι η πρώτη ταινία που σκηνοθετήθηκε αποκλειστικά από γυναίκα, η οποία κατάφερε να υπερβεί το 1 δισ. δολάρια σε κέρδη παγκοσμίως. Πριν από τη μεγάλη επιτυχία της «Barbie», μόνο λίγες γυναίκες σκηνοθέτες στις ΗΠΑ είχαν πλησιάσει το ορόσημο του 1 δισ. δολαρίων.

Βασίζεται στην εμβληματική σειρά παιχνιδιών της Mattel. Παρόλο που η Mattel ήταν παραγωγός της ταινίας, κοινό και κριτικοί εκτίμησαν τον σατιρικό τόνο που έφερε η Γκέργουικ στην ιστορία, η οποία αγγίζει θέματα καπιταλισμού, ταυτότητας και υπαρξισμού.

Το CinemaScore έβαλε βαθμολογία Α και η βαθμολογία 90% στο site Rotten Tomatoes ήταν μόνο δύο από τις ιστοσελίδες που αξιολόγησαν θετικά την ταινία.

Παρά το γεγονός ότι η Mattel στοχεύει σε ένα σίκουελ της ταινίας, η σκηνοθέτιδα της «Barbie», Γκρέτα Γκέργουικ αποκλείει προς το παρόν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Μιλώντας στους «New York Times», η Γκρέτα Γκέργουικ δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι άλλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το τέλος κάθε ταινίας, αισθάνομαι ότι δεν θα υπάρξει άλλη ιδέα και αυτό που ήθελα να κάνω, το έκανα. Δεν θέλω να διαλύσω τα όνειρα κάποιου, αλλά εγώ είμαι στο μηδέν αυτή τη στιγμή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.