ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το βίντεο της Finos Film για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Πρωταγωνιστές του ελληνικού κινηματογράφου στέλνουν με το δικό τους χιουμοριστικό τρόπο το πιο ηχηρό μήνυμα

Το βίντεο της Finos Film για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Από τα εκπληκτικά βίντεο της Finos Film με αφορμή τις Παγκόσμιες ημέρες δεν θα μπορούσε να λείπει και η 31η Μαΐου, Ημέρα κατά του Καπνίσματος.

Ατάκες και πρωταγωνιστές από αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, στέλνουν με το δικό τους πάντα χιουμοριστικό τρόπο το πιο ηχηρό μήνυμα.

Στα 47 δευτερόλεπτα του βίντεο βλέπουμε τους μεγάλους πρωταγωνιστές να μιλούν για το κάπνισμα. Ο Βασίλης Βασιλάκης (Γιώργος Κωνσταντίνου) συνειδητοποιεί ότι η αδελφή του (Έλενα Ναθαναήλ) καπνίζει. Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος πιάνει τον κινηματογραφικό του γιο να καπνίζει, όταν βλέπει τους καπνούς να φεύγουν έξω από την πόρτα και η Μάρθα Καραγιάννη ζητά από τον Κώστα Βουτσά να καπνίζει λιγότερο, μιας και τα αποτσίγαρα έχουν κάνει…βουνό.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.