«Χαστούκιζα τον Ντι Κάπριο για 12 ώρες» – Tι λέει η Κριστίν Μιλιότι για την ταινία «Λύκος της Wall Street» (βίντεο)

«Γυρνούσαμε τη σκηνή από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ»

«Χαστούκιζα τον Ντι Κάπριο για 12 ώρες» – Tι λέει η Κριστίν Μιλιότι για την ταινία «Λύκος της Wall Street» (βίντεο)

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η Κριστίν Μιλιότι σχετικά με την ταινία «Ο Λύκος της Wall Street», όπου και συμμετείχε, υποδυόμενη την πρώτη σύζυγο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Μόλις κερδίσει τα πρώτα του χρήματα και πάρει τη ζωή του στα χέρια του, ο πανούργος χρηματιστής αφήνει τη γυναίκα του, Τερέζα για την εντυπωσιακή Ναόμι, την οποία υποδύεται η Μάργκοτ Ρόμπι.

Μάλιστα, μια από τις σκηνές της ταινίας έχει μείνει αξέχαστη στο κοινό. Πρόκειται για την στιγμή που η Τερέζα αντιλαμβάνεται ότι ο σύζυγός της την απατάει με τη Ναόμι και τον χωρίζει.

Η προδομένη γυναίκα μέσα στην άγρια νύχτα, βλέπει τον «Τζόρνταν» στο αυτοκίνητο να σνιφάρει κοκαΐνη πάνω από το σώμα της ερωμένης του και του «χαρίζει» μια σειρά από… σφαλιάρες και βρισιές, φωνάζοντάς του ταυτόχρονα: «Την αγαπάς;;».

Αυτή η σκηνή γυρίστηκε μες στην άγρια νύχτα. Κάναμε γυρίσματα από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Γυρίζαμε τη σκηνή ξανά και ξανά. Τον χαστούκιζα και τον έστελνα στον διάολο για 12 ώρες», αποκαλύπτει η ηθοποιός.

Μάλιστα, τόνισε πως η συγκεκριμένη σκηνή ήταν η αγαπημένη της, καθώς ήταν η μόνη, όπου ο χαρακτήρας της φαίνεται να ξεσπάει επιτέλους και να έχει το «πάνω χέρι». «Βλέπεις αυτόν τον χαρακτήρα να έχει καταπιεί τόσα πολλά. Συναισθήματα, απιστία, πίεση… Επιτέλους ξεσπά πραγματικά», ανέφερε.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, δεν θα συμφωνούσε να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη ταινία, αν γνώριζε προηγουμένως την πίεση που θα υποστεί. «Δεν είχα ιδέα, όταν υπέγραψα για την ταινία. Ήταν τεράστια ευλογία που δεν ήξερα την πίεση που υπήρχε πίσω από αυτή την παραγωγή», αναφέρει η Κριστίν Μιλιότι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ποτέ δεν είχα βρεθεί σε τόσο μεγάλο κινηματογραφικό πλατό. Ήταν μια εμπειρία που συνέβη για πρώτη φορά στη ζωή μου. Μακάρι να το είχα πάρει πιο σοβαρά και να είχα αφεθεί περισσότερο», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.