ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξεκινούν οι αιτήσεις για 469 θέσεις εργασίας σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους

Οι αιτήσεις θα είναι «ανοιχτές» για δέκα ημέρες

Ξεκινούν οι αιτήσεις για 469 θέσεις εργασίας σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους

Από τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν σε μία από τις 469 θέσεις εργασίας που έχουν «ανοίξει» σε μουσεία  και αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η νέα προκήρυξη του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού προβλέπει την πρόσληψη, συνολικά 469 ατόμων, για την κάλυψη αναγκών της χειμερινής περιόδου 2022 – 2023 στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας από τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και ώρα 8:00 το πρωί, έως και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και ώρα επίσης 8:00 το πρωί.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ), οι οποίες θα έχουν διάρκεια απασχόλησης πέντε μηνών, αρχής γενομένης από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Να σημειωθεί ότι οι 469 προσλήψεις που προβλέπονται στη σύμβαση κατανέμονται σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Οι ειδικότητες

Στην προκήρυξη ζητούνται τέσσερις ειδικότητες που αφορούν προσωπικό Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα:

-ΤΕ Λογιστικού

-ΔΕ Φύλαξης Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων

-ΔΕ Φύλαξης Πληροφόρησης Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων

-ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Καθαριότητας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.